Nosaltres

Riu és un projecte d'edcació lliure que va nèixer a Osona l'any 2013, arrel de la necessitat d'un grup de famílies i educadores de crear un espai que respectes les necessitats i els processos de vida reals dels infants. Actualment es troba en dos espais, Riu Vic (situat a la Guixa) i Riu Sora.

Riu Sora és un projecte educatiu situat a Sora, un poble de la comarca d'Osona, molt proper també al Ripollès.

 

Som una comunitat de famílies i acompanyants units per oferir una alternativa educativa lliure, viva i activa, centrada en els ritmes de vida de cada infant. 

Creiem en cada infant com a essència i ésser unic que té tota la informació necessària a les seves cèl·lules per desenvolupar-se plenament. Acompanyem els infants en el seu desenvolupament de les percepcions emocionals, motrius, socials i cognitives amb la voluntat que se sentin reconeguts, acceptats i estimats.

És per això que oferim espais amb ambients preparats i adequats a l'etapa de desenvolupament dels infants, on els infants es desplacen LLIUREMENT i oferim propostes amb les quals ampliem les seves experiències.

És un projecte VIU i en moviment. Els i les que formem part de la comunitat aprenem els/les uns/es els/les altres (infants, famílies i acompanyants) i creixem mirant-nos, escoltant-nos i cuidant-nos. Un procés d'aprenentatge implica canvis. 

L'aprenentatge és ACTIU perquè neix de dins de l'infant. L'adult observa i ofereix les eines necessàries per al desenvolupament d'aquesta guia interior. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now